Jet

Hallo mooi mens!

Mijn naam is Jet van Amersfoort (1972). Ik ben moeder van Laurens en Marjolein, echtgenote van Marlon, dochter, Zuster, vriendin, collega en nog heel veel meer rollen die jullie waarschijnlijk allemaal wel herkennen.

Na bijna 10 jaar bij de Orde van Weefsters, waar ik mezelf beter als mens heb leren kennen, voelde ik dat ik mezelf en de wereld om me heen op een andere manier moest leren ervaren.

Ik merkte dat ik heel veel in mijn hoofd zat en daardoor mijn gevoel had geblokkeerd. Het constant relativeren en denken sloot mij af van mijn voelen. En dan leef je maar voor de helft. En zo ervaarde ik het ook daadwerkelijk. Ik kon heel gemakkelijk een leven leiden waarvan ik bedacht dat het een compleet en gelukkig plaatje was, omdat dat waarschijnlijk zo hoorde te zijn. Maar er kwam een moment dat ik niet meer om mijn gevoel heen kon.

Door te gaan dansen, wat mij uit mijn hoofd haalde, kwam ik steeds beter in contact met mijn lijf en gevoel. Het duurde even maar na een tijdje kon ik me steeds beter overgeven aan het moment in de dans. Wanneer ik dans vallen alle oordelen, belemmeringen en beperkende overtuigingen weg. Ik dans vanuit mijn eigen kracht en plezier, in verbinding met mezelf, de andere dansers en de kosmos.

Door wekelijks te dansen werd het voor mij steeds makkelijker om bij dat gevoel van plezier, vrijheid en verbinding te blijven. Om op deze manier dansend door het leven te gaan werd voor mij zo belangrijk dat ik in 2017 ben begonnen aan de opleiding tot biodanza facilitator. Ik wil doorgeven waar biodanza voor mij voor staat, plezier en verbinding.

Ik nodig je daarom van harte uit om samen met Margareta en mij het plezier en de verbinding in De wiegende cirkel te ervaren. Je bent welkom!